5 Kasım 2011 Cumartesi

çok şirinler be ya!

Bazı babalar nasıl heyecanla giriyor dükkana... ne alacaklarını bilemeden... eşleri doğumda çünkü o an... ama illa ki eşlerinin çok hoşuna gidecek bi şeyler olsun duygu ve düşünceleriyle dolular... Bazı şeyleri sıradan buldukları oluyor. Süslü püslü aynı zamanda farklı olmalı aradıkları şey... Tam da bu noktada çubuk şekerli sepetler devreye giriyor ve çok hoşlarına gidiyor... Bu hazır sepetleri, süslü paket yaptırıp hemen o dakika kucaklayıp koşa koşa gitmeliler. :) Beklemeye sabırları yok yani... :) O sebeple bu aralar hep süslü sepetler hazırlamaktayım. Stok dolu kalsın. :)

Beğenilmeyecek gibi de değiller hani... Biz , aynı pasajdaki 40 yaş üstü bir kaç arkadaş ve dükkana gelen doğurganlık düşüncesini çoktan rafa kaldırmış bazı hanımlar, dilimizde hep aynı cümleler... "Bizim zamanımızda yoktu böyle şeyler  be ya! Bunlar için bi çocuk daha mı yapsak?" :) Bunu söylerken içimiz nasıl da gidiyor. :) Sonra topu birbirimize atıyoruz... "hadi sen yap" diyerek... Herkes birbirini gaza getirme derdinde... "sen yap" "hadi sen yap... söz her şeyi benden"...  Ama... "Ben yapayım" diyen yok! :) Sonra teselli ediyoruz birbirimizi... "Torunlarımıza yaparız be ya!" :)

Tesellisi de güzel be ya! :)
 İnşallah inşallah! :))






Dip not 1: Malum Trakya'da insanların on sözcüklerinden biri "be ya"... ben de kaptım be ya! :)
Dip not 2: Bu postu günler öncesinden hazırlamıştım... bu gidişle bayramda da kalacak gibiydi... uyandırdım, yolladım. :)





11 yorum:

  1. Sana da mutlu bayramlar Ruşen'ciğim. Bu güzellikler aynen dediğin gibi düşündürüyor. torunlara kısmetse...

    YanıtlaSil
  2. bu güzelliklerle uğraşmak da harika olsa gerek...
    mutlu bayramlar
    ruşenciğim:)

    YanıtlaSil
  3. Hepsi harika heleki pembe kuzulara bayıldım çok güzel işler çıkarıyorsunuz ellerinize sağlık.Sizinde bayramınız kutlu olsun .

    YanıtlaSil
  4. sağlıklı,mutlu,bereketli nice bayramlara.sepetlere de bayıldım.ellerine sağlık

    YanıtlaSil
  5. Ruşen'ciğim Sepetler harika.mutlu bayramlar..

    YanıtlaSil
  6. Bunlar harika seyler,bayildim gercekten.Bayraminiz mubarek olsun.

    YanıtlaSil
  7. o renkli koyunlar benim olmalı çok tatlı yaa melekleri de çok beğendim harikalar :)

    YanıtlaSil
  8. BENDE DOĞURSAMI BE YAAAA BAYILIRIM BU SÖZE BİRDE ATA DEMİRELİN EYVAH EYVAHTAKİ SENDEN ÖTÜRÜ .BEBEKLER SEPETLER HARİKA ARKADAŞIM MUTLU BAYRAMLAR .

    YanıtlaSil
  9. Hepsi çok güzel,

    İyi Bayramlar & Sevgiler

    Bengi

    YanıtlaSil
  10. Que lindo! Amei seu trabalho, é inspirador. Parabéns e obrigada por me seguir. Estarei te seguindo também. Feliz Páscoa!

    YanıtlaSil
  11. Que lindo! Amei seu trabalho, é inspirador. Parabéns e obrigada por me seguir. Estarei te seguindo também. Feliz Páscoa!

    YanıtlaSil