26 Ocak 2015 Pazartesi

(*_*)

İşimi ve dükkanımı büyütüyorum bu ara...

Atölye olarak dizayn etmek isteyip dört yıla yakın süredir ancak depo olarak kullanabildiğim üst katımı, ürün teşhiri ve satışı için hazırlıyorum. Alt katta ise kısmi bir konsept değişikliğine giderek yeni ürünlere yer açmayı ve mevcut halinde değişiklikler yapmayı planlıyorum. Üst kattaki hammaddeleri, "işlenmiş ve satışa hazır malzemeler" haline getirme safhasında olduğum için henüz değişiklik sürecini tamamlayabilmiş değilim. 1 ay içinde tasarladığım düzene kavuşurum sanırım.

Dersanede ise hızlandırılmış eğitim-öğretim sürecine geçtik. Okullar tatil olmuş olsa da, bu haftayı tamamlayınca tatile girmiş olacağız biz. Şöyle bir hesap yaptım benim tatilim 9 günü filan buluyor (umarım eksik hesaplamışımdır daha da uzundur), ders saatleri fazla olan bazı öğretmen arkadaşlarım ise 1 haftacık tatil yapacaklar en fazla. Şanslıyım...

Hayatım ev-dükkan-dersane üçgeninde geçiyor neredeyse... Bir pazarlarım var neyse ki... Bu yıl doğumgünüm pazar gününe denk geldi, pek güzel oldu.

Aslında doğumgünümü kutlamak, yaşlandığımı kutlamak gibi geliyor artık bana... Yaşlanıyorum ben artık yahu!
İçimdeki küçük kız kabuğundan çıkıp zaman zaman benim yerime geçiyor neyse ki!


Ben ve hayat geçinip gidiyoruz...
Sağlık, sıhhat, afiyet ve huzur olsun yeter ki!


3 yorum:

  1. Fotoğrafa bakılırsa yaşlandığın yok, olsa olsa yaş alıyorsundur ki, iyidir o da, çayı demlemek, şarabı yıllandırmak, sirkeyi mayalamak lazım ki, tadı olsun :)) Öpüyorum çok doğum günü çocuğunu..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim benim şeker arkadaşım... :)

      Sil
  2. sağlıklı,mutlu nice yaşlarınız olsun

    YanıtlaSil