9 Ekim 2014 Perşembe

ekimde sonbahar -1 / 2014

Keşke bana ait bomboş bir tam günüm olsa... atsam kendimi doğaya... fotoğraf makinemin bataryası bitinceye dek biraz bu pozlama biraz şu ayarlama, fotoğraflasam fotoğraflasam... sonra o sayısız fotoğraf istifinden uzun uzun bakarak, görerek, inceleyerek, en güzeller seçkimi hazırlasam...

Ucundan, kulağından... ha belki de kuyruğundan... bi parça ... bi tutam... hayalimin peşindeyim. Geniş zamanlarım yok ama bol bol hevesim var. Heves deyip geçmemek gerek ki, odur aslında azim güdümü diri tutan.

Hala manuel modda en iyiyi keşfedememişken bir hevesim de vasat fotoğraflarımı burada olduğu gibi paylaşmakta... Gün gelecek ve ben... ve kimi okur... dönüp baktığımızda katedilmiş mesafeyi de görme şansı bulmuş olacağız... 
Yani bu ümitle... tüm bu acemice, heveskâr paylaşımlarım. :)

Ancak... fotoğraflarımı buraya eklerken sayfayı kasmaması için jpeg optimizer programı ile hafiflettiğimi (ağırlığını küçülttüğümü), dolayısıyla görsel bir kalite kaybı oluştuğunu özellikle belirtmeliyim... orijinalleri çok daha iyi.









Bana modellik yapmakta cömert bir sonbahar var... Öyle ki en daracık, en olmaz zamanlarda çıktı karşıma bu materyaller... çantama, cebime, sepetime sokuşturdum... eve taşıdım. 
Şimdi hepsine gözüm gibi bakıyorum... Çünkü onlar da ruhuma bakıyorlar.. aynı sevecenlikle, aynı sıcaklıkla...



6 yorum:

  1. Ah o zamansızlık yok mu, hiçbirimizin yakasını bırakmıyor mu ki? Evde de olsan, öyle bomboş, sadece ve sadece kendin için uzun zamanlar ne mümkün..Ama belki de her şeyi güzelleştiren de böyle kısıtlı zamanlarda mücadele etmektir..Fotoğraflar zaten çok hoş, daha gelişince tablo diye duvarımıza asarız artık, ellerin, objektifin dert görmesin..Dünyaya güzel bakanın objektifi de hep güzellikleri yakalıyor işte..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ayyy çok teşekkür ederim... bu övgülerle fotoğrafçılığın piri olmalıyım ben! :))

      Sil
  2. Bende senin gibi fotograf cekme konusunda kendimi gelistirme cabasi icerisindeyim.Boyutlarini kuculttugun halde harikalar.Hikayeleride guzel.Emegine saglik.Ayrica o tam gunu bende istiyorum :)😆😨Sevgiler.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. yolun başında, ne güzel bu övgüleri, güzel dilekleri almak...
      o tam günü en kısa zamanda bulabilmek dileğiyle...
      sevgiler...

      Sil
  3. Bayıldım çok güzel her biri... Gayet net ve sıcacık... Tam bir sonbahar kreasyonu olmuş :)

    YanıtlaSil