23 Şubat 2012 Perşembe

mutfak defterim

Çoktandır yapmayı planlıyordum. Ama istediğim gibi minik boyutlarda çatal, kaşık ve bıçak bulamadığım için beklemede kaldı hep (üçünü birlikte kullanmak istiyordum). Ta ki sevgili elişi defteri'nden ilham alıncaya dek.... Kullandığı kaşık benim hayalimdekilerden çok çok büyük olsa da gayet hoş durmuştu defterin ön yüzünde.

Benzer bir kaşığı her türlü ıvır zıvırın satıldığı bir alışveriş merkezinde bulunca daha fazla ertelemeden defterimi bugün kapladım ve üzerini hayalimdeki gibi dekore ettim.

Puantiyeli elbiseli kız ile mutfak defterim yazısını  kanvas üzerine renkli baskı yaptırdım. Diğerleri bildiğiniz malzemeler.

İlk tarifimi yazdım bile...

Kaşık ilhamı için sevgili elişi defteri'ne çok teşekkürler!

10 yorum:

  1. iyi günlerde kullanın, harika olmuş...

    YanıtlaSil
  2. harika olmuş pembiş pembiş, pek şık ve sevimli en güzel tariflerinle en güzel yemeklereeeee,ellerine sağlık

    YanıtlaSil
  3. Ruşyenacığım ellerine sağlık çok güzel olmuş ben bunu görüp benim tarif defterimi düşününce pek çokk utandım zavallı bir halde ama bir el atayım en azından diye not aldım yapacaklarım listesine. O küçük kaşık çatal bıcak gibi malzemeleri çok ucuza 1 ytl cilerde bulabilirsin minyatür mutfak takımı çay seti diye satılıyor. EE bir defter yetmez nasılsa bir 2.yi yaparsın.

    YanıtlaSil
  4. Çok zevkli bir defter olmuş tüm çalışmalarınızda olduğu gibi sıcaklığınızı yansıtmışsınız bloga ara verdiğim dönemde beni merak etmeniz beni onurlandırdı çoook teşekkür ederim nice paylaşımlara...

    YanıtlaSil
  5. Çok sevimli..
    Fırsatım olursa bende yapmak isterim..

    YanıtlaSil
  6. Çok cici olmuş Ruşen hanım güle güle kullanın, ilham verebildiysem ne mutlu ban:))

    YanıtlaSil
  7. Puantiyeler , pötikareler harika olmuş , eline sağlık .

    YanıtlaSil
  8. AYY UTANDIM VALLA BENİMDEFTERLERİ BİR GÖRSEN BANA DA LAZIM BÖYLE BİRŞEY AMA KİM YAPACAK Kİ MÜSAİT BİR ZAMANDA DENEMEM LAZIM GÜZEL FİKİR İÇİN TEŞEKKÜRLER.

    YanıtlaSil
  9. Ruşencim çok güzel olmuş defterin ellerine sağlık. Bu arada bende Çanakkale Ezine'liyim :) senin Gelibolu'dan olduğunu görünce memleketime gitmiş kadar oldum :) Bu da benim blogum http://kelebeginbohca.blogspot.com/

    YanıtlaSil