18 Ekim 2011 Salı

daha çok var ama...

Yılbaşına daha çok var ama şimdiden başladım ben... Konu tığ işi, hele de motif motif birleştirmek olunca en doğrusu bu... yani benim için öyle... :)


Eski izleyicilerimden yukarıdaki battaniye projemi anımsayanlar vardır. Bu projem üçüncü kışına girmiş ve de sonuca hala erdirilememişken, renkleri yılbaşına özel seçilmiş aşağıdaki projeye  taaa şimdiden başlamak gerek... :P  di mi ama? :)

Bu bitsin... -ki zamansızlıktan gıdım gıdım örülse de çabuk bitecek gibi- battaniye projeme de el atacağım... Ancak bi ufacık değişiklikle... Kısa yoldan tüm parçaları birleştirip diz üstü battaniyesi ile sonlandırmakla... :) Yoksa bu kış da kalacak korkarım... Hem işyerimde diz üstü battaniyesi daha çok işime yarayacak...

Bir de fark ettim ki neredeyse 1 aya yakın süredir kitap okumak için hiç zamanım olmamış...  Kitaplığımın "merak edildikleri için toplanıp toplanıp alınanlar" bölümünü bu performansla eritmem münkün değil ama şu dördünü ilk sıraya aldım... Yatmadan önce 15-20 dakika da olsa illa ki ele alınıp harıl harıl okunacaklar.

11 yorum:

  1. Battaniye harika olacak. Çok beğendim.

    YanıtlaSil
  2. İkisininde renkleri çok güzel.ellerinize sağlık :)

    YanıtlaSil
  3. Çok güzel olacak,ellerine sağlık şimdiden.

    YanıtlaSil
  4. Hadi bakalım uzun bir yola çıkmışsın kolay gelsin tam yeni yıl renkleri bitince güzel olacak.

    YanıtlaSil
  5. çok teşekkürler arkadaşlar. :)

    YanıtlaSil
  6. İkisi de çok güzel, özellikle yılbaşı projesinin renklerini ve örneğini çok sevdim. Bitmiş halini merak ediyorum, kolay gelsin..

    YanıtlaSil
  7. renkler cıvıl cıvıl bitince çok şirin olacak:)

    YanıtlaSil
  8. resimler çok güzel çok sıcak :)
    ellerinize sağlık..

    YanıtlaSil
  9. teşekkürler hepinize. :)

    YanıtlaSil
  10. ELinizde olanin rengini daha cok begendim, böyle motifli seyler biraz sabir istiyor sanirim.
    Ben örmeyi severimde cabuk bitecek seyler olmali.
    Kitaplarinizdan hicbirini okumadim. Bende birkac haftadir düzenli okumaya gayret ediyorum, bir ihmal etti mi bir süre okumadan geciyor ki az okuyan biri oldum hep ve bu konuda özen gösteriyorum cok okuyan biri olma yolunda ...
    Biraz kafami dagitmak icin blog gezintisine ciktim ve rastladim blogunuza arkaplan resmi icimi acti dogrusu.
    Sevgiler

    YanıtlaSil
  11. arkadaşım,bi baksana benim örgü bloğuma,yeni birşeyler indirdim,ama battaniyen güzel olacak ,kızlara bu sene ördüm ,hem sıcak tutuyorlar,eve döndüğümde daha ğüzellerini öreceyim ,ellerine sağılık,inşallah tez zamanda bitirirsin .

    YanıtlaSil