19 Eylül 2011 Pazartesi

puantiyeli pembe eteğim

Bir vakitler burada puantiyeli bir pembe etek dikmekte olduğumdan söz etmiştim... Beraberinde aynı kumaşla bi kaç şeyi daha süsleyeceğimi ve de bir adet çanta dikmek istediğimi de eklemiştim. Eteğimi bitireli, ayakkabılarımı da süsleyeli çok oldu... ancak bi türlü çantaya zaman gelmedi. -Belki de onu görmem gerekiyormuş... da öylece sallantıda kalmış bu iş... kim bilir! :) -

Bayram tatilinde kızımın yanına giderken Bozüyük'te yeni açılan  AVM deki LC Waikiki'de rastladığım hem puantiyeli hem  gri renk bez çantayı görünce hayalimdeki çantayı dikmekten vazgeçtim,  hemen aldım... Dönüşte üzerine ayakkabılarımdaki çiçeklerin aynısından ekledim... Böylelikle hayalimdeki kombini tamamlamış oldum. Geriye takı kapsamında bir kaç aksesuar kalmıştı, ki onları da pembe renkli cabochon gül küpelerim ve yüzüğümle tamamladım.

Sizlerle paylaşmak için de dün eşimle otomobilimize atlayıp soluğu kırda bayırda aldık... :) Çünkü fotoların fonunda doğadan esintiler olmalıydı illa ki... :)

Ve hatta hiç üşenmeden puantiyeli kupamı yanımda taşımalıydım dağlardan süzülüp gelen buz gibi çeşme suyundan içmek için... :)

Nasıl ama, hoş olmamış mı? Güz sarısı tam da toprağa ve otlara yavaş yavaş sinmeye başlamışken... Arkamda, sağımda, solumda soluk renkte, buz gibi bir duvar da olabilirdi hani... Yok yok... ben doğa insanıyım... yanımda yöremde doğadan bi parça; bir kaç çiçek, börtü-böcek olmalı... illa ki! :))







Mutlu bir hafta ve sendromsuz bir pazartesi dileğimle... herkese sevgiler!


17 yorum:

  1. çok romantik bi kombin olmuş:))

    YanıtlaSil
  2. Vallahi harikasınız siz ! İlla mug da uymalı değil mi bu kompozisyona ? Çantanıza bittim,ben de alabilir miyim ? Sevgiler ve iyi haftalar !

    YanıtlaSil
  3. Çok yakışmış cıvıl cıvıl şirin olmuşunuz. fincanda çok uyumlu:)

    YanıtlaSil
  4. etek, çanta, takılar hatta kupa...tam bir uyum içinde, harika görünüyorsun.

    YanıtlaSil
  5. Çok tatlısın Ruşen'ciğim. Hepsi çok güzel:)) Sevgiler.

    YanıtlaSil
  6. Çok hoş olmuş kızınız ne kadar mutludur böyle cıvıl cıvıl bir annesi olduğu için :)

    YanıtlaSil
  7. harikasın çok yakışmış..
    sevğiler.

    YanıtlaSil
  8. çok teşekkürler hepinize... :)

    YanıtlaSil
  9. Hola!!!! Te Felicito por tan Bello Blog, tienes un Premio en el Mio, Te espero...♥

    YanıtlaSil
  10. it's so romantic!
    follow me
    xx
    http://atevazilerd.blogspot.com/

    YanıtlaSil
  11. Kupa uymamış Sevgili Ruşyenacığım o da beyaz üzerine pembe puanlı olsaymış daha iyi olurmuş. Bu arada bu kıyafetle börtlen toplamaya nasıl kıydın? Çok yakışmış ellerine sağlık çok şirin çiti piti ve şık bir konbin olmuş.

    YanıtlaSil
  12. Kupa uymamış Sevgili Ruşyenacığım o da beyaz üzerine pembe puanlı olsaymış daha iyi olurmuş. Bu arada bu kıyafetle börtlen toplamaya nasıl kıydın? Çok yakışmış ellerine sağlık çok şirin çiti piti ve şık bir konbin olmuş.

    YanıtlaSil
  13. hi monica!

    hi elizaveta!


    fiammacım çok teşekkürler... pembeli bi kupa bulunca uyumu tamamen yakalayacağım, şimdilik idare ettim öyle... :)) bu arada cici eteğimle, hele hele topuklu rugan pabuçlarımla böğürtlenlerin arasına bodoslama dalar mıyım hiç... otomobilde şortumu ve sandaletlerimi giyip de yaptım o işleri... :) ama keşke eşofman, çorap ve kapalı spor ayakkabımı alsaymışım yanıma... bacaklar, eller çizilmezdi o kadar.. :)

    YanıtlaSil
  14. Bayıldımmmmmmmm;);) puantiyenin hertürlü renkli olana bayılıyorummm;);

    YanıtlaSil
  15. çok tatlısın ablacım:)

    YanıtlaSil
  16. puantiye bende çok severim.. çokda yakışmış..

    YanıtlaSil
  17. http://modanoiva.com/etek/ etek ve kupa uyumluluğu da saplansaydı çok daha güzel olurdu. renk farklılığı var.

    YanıtlaSil