28 Ocak 2016 Perşembe

crochet hot water cover

Aylar önce su torbama kılıf örmüştüm. Zamansızlıktan yine bir kaç ayı bulmuştu üzerini süslemem... Vakit yine dardı, hiç olmazsa tuhafiyeden aldığım aplikelerden biriyle alelacele üzerini süslemeliydim..

Kenar örgüsü eğri monte edilmiş şu görüntü çıkmıştı ortaya..

Normalde yaptğım bişey içime sinmezse  hiç acımaz, anında bozar/sökerim... ama üzerindeki kızın şirinliği "şimdilik böyle kalsın, fırsat bulursan değiştirirsin" dedirtmişti bana... :)

İşte o gün bugünmüş...
Hemen bir kaç çiçek, bir kaç yaprak, bir kaç da dal ördüm, sıcak su torbamın üzerine tek tek dikerek monte ettim... Dikmek örmekten daha çok zamanımı aldı sanki... ya da bana öyle geldi... :)

Sıcak su torbam şimdi çok daha sevimli... :)

Ama bu kez de boğaz kısmına taktığım kurdela içime sinmedi... Daha canlısını bulduğumda ilk işim onu da değiştirmek... ya da örgüden kurdelavari bişeyler örerim belki... Şimdilik böyle kalsın. :)

Bu ara gelip geçerken balonlara şut atma egzersizleri var bizim evde... bazen ellerimize alıp paslaşıyoruz da... yokken bir joyful haller peydah oluyor... iyi oluyor.


9 yorum:

  1. GERCEKTEN TEBRIKLER TAM BIR ELİŞİ SEVDALISI BIRINI GORDUM ELLERINE SAGLIK EVIN DEKORUNA BAYILDIM SAGLIKLA KULLLANINN

    YanıtlaSil
  2. Tam parti ortamı olmuş, kışın kasbetin dağıtmışsın gitmiş yine, oh, maşallah, sen zaten sıcacık bir insansın, torban daha da sıcacık olmuş yeni haliyle..s

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. öyle oldu Elifcim...
      hayat party yeri değilse biz yapmaya gayret edelim... :)

      Sil
  3. Ohhhh que maravilloso !! Me encanta el crochet !!

    YanıtlaSil
  4. Sıcak su torbam üzerinde polar elbisesi ile gelmişti, idare ediyordu...
    Sayende gözüme çoook batmaya başladı :)))
    Proje listesine alıp değişik birşey bulmak lazım şimdi, iş çıkardın bana Ruşeeen, ne vardı böyle bir güzellik yapacak :)))

    YanıtlaSil
  5. Masal kahramanı gibi bir kadınsınız.Sevgiler.

    YanıtlaSil
  6. çok teşekkür ederim. :)

    YanıtlaSil