27 Ağustos 2012 Pazartesi

27 ağustos 2012

1 aylık deniz molasından sonra Ihlamurlar Altında Sitesi sahilindeydik dün. Hazırlandıktan sonra yola koyulacağımız an fark ettik ki her iki fotoğraf makinesinin de şarjları bomboş... N'apalım, bugün de böyle olsun dedik... Ocaktaki etli dolma süresini tamamladığı anda altını kapatıp kuzeni Yeniköy'e ulaştırmamız gerekiyordu zaten... Dahasını artık hiç düşünmedik.

Dalından incir yeme güzelliği vardı yine dün. İki gün sonra marmara ve kuzey karadeniz'den başlayacak hava soğuma durumundan haberdar olduğumuz halde, deniz kenarındaki yakıcı, kavurucu sıcaktan bunaldık ve şikayet ettik. Sonra kuzeni almaya Yeniköy'e gittik yine.  Sonrasında "home cinema" keyfi ve iskele yürüyüşü ile akşam tamamlandı.

Geçen yıl olduğu gibi düğün, sünnet, kına gibi törenler bayram sonrasına yığıldı... Geçtiğimiz haftayı başımı hiç kaldırmadan geçirdim diyebilirim. 

Pinterest tutkum hala tam gaz devam... Fırsat buldukça eşeleyip eşeleyip sevdiğim şeyleri panolarıma iliştiriveriyorum. Müthiş ilhamlar da alıyorum... Yabancı hatunlar bi şeyleri / bi yerleri süsleme, dekore etme konusunda ne çok ilerideler.  Ne çok şimşek çakıyorlar beynimde... Kafamdaki her bir tasarımı hayata geçirmek için çok boş saate ihtiyacım var. Şu düğün-dernek sezonu bitsin bi...

Herkese güzel bir hafta dileğimle... sevgiler!


7 yorum:

  1. Evet, bekliyoruz yine heyecanla Ruşencim, kolay gelsin

    YanıtlaSil
  2. seninle gezmiş kadar oldum ,o kadar güzel alatıyorsun ki resilere bile ihtiyaç duymadım . Ah bu düğünler,bu hafta sonu nerdeyse yemin ettim dışarı düğüne gitmemek,rezil olduk yollarda ....Havaların serinlemesinle biraz can geldi galiba ,bakalım neler yapacaksın ,çooook kolaylıklar dilerim Ruşenacım.

    YanıtlaSil
  3. merhaba!
    bekleyip görelim öyleyse
    merakla,sabırla..
    sevgiler..

    YanıtlaSil
  4. dalından incir bi dedeniz bayılırım o güzel tasarımlarınızı sabırla bekliyoruz sevgiler

    YanıtlaSil
  5. Seni ,BANA yazdığın yorumdan tanıdım Sevgili Ruşyena. Bloglarını gezdim azıcık. Dolu doluydu, hepsine bakamadım. Puantiye ve kareli sevgin bir de pinterest pinlerin bir çok ortak noktamız olduğunu farkettirdi. Seni tanıdığıma çok seviniyorum.

    YanıtlaSil