26 Kasım 2011 Cumartesi

let it snow, but tomorrow

İki gündür havada kar soğuğu var... Ruh da otomatikman kış moduna giriyor bu sayede... Bu durum da  paralel olarak yeni yıl moduna davetiye çıkarıyor... Zincirleme bi geçiş...
Hal böyle olunca özlem dolu bi kar beklentisinden kaçamıyor insan..   yani benim için durum böyle... :)

Lapa lapa yağsa... her taraf  bemmmbeyaz olsa... bol bol fotoğraf çeksem... kardanadam yapıp kartopu oynasam....... falan filan...

Ama tüm bunlar yarın olsun... Yarın hem boş günüm... Hem de bu gece Gelibolu'nun kurtuluş günü adına büyük bir havai fişek gösterisi organizasyonumuz var. Aslında kar yağarken ambiyans çok daha başka ve çok daha güzel olabilir belki.... Lakin bu ayrıcalık yılbaşı gecesine daha çok yakışacaktır eminim.

En iyisi kar soğuğunu göndermiş, ruhumuzu kış moduna tepeden tırnağa sokmuş iken... yarın usul usul, bir kaç saatlik de olsa lapa lapa bi geliverse...
Ne güzel olur!

7 yorum:

  1. Nede güzel bir yazı olmuş...
    Cocuklar kadar keyifle bekliyorum yeni yıl zamanlarını...
    Kar sansa kalmışsa bile , en azından objelerle çok mutlu olabiliyorum.
    Afiyet olsun bende yıllardır o cayı icerim. Sadece evde kendim hazırlıyorum.. Tavsiye ediyorum
    Çok sevgiler..
    Kar resimlerini unutmayın lütfen !!! :)))

    YanıtlaSil
  2. Ahh kar yağsa İstanbulda hayat felç canım ya kar yağınca orada olmak lazım .Havai fişekler nerede atılıyor .Fincanlar da konuşuyor bu arada.mutlu pazarlar.

    YanıtlaSil
  3. gelibolumuzun kurtuluş kutlarım.

    YanıtlaSil
  4. afiyet olsun..bende kar yağsın istiyorum lapa lapa..hem içime hem dışarlara..

    YanıtlaSil
  5. birdutmasali - gelibolu ya kar çok nadir yağıyor.. yağmadığı yıllar yağan yıllardan çok çok fazla... yine de ümit etmek de güzel... aralıkla birlikte yeni yıl moduna tam girmiş olacağız sanırım... evet gelsin yeniyıl temalı objeler, konular, postlar... :) bu arada, çay karışımlarım çoktur benim...bu hazırları da eksik etmem... :) farklı farklı çay içmeyi seviyorum. :)


    Çılgın Mevdoş - Ah evet İstanbul un karı da felaket.. :( havai fişek gösterisi saat 9 -9.30 gibi iskelede olacak... ben de gideceğim birazdan... sana da mutlu pazarlar.


    aksungur46 - çok teşekkürler Serpil hanımcığım.


    Gul/İnn - evet ya yağmışken lapa lapa yağsın... yok ama benim içime yağmasın. :)

    YanıtlaSil
  6. your blog is so great ,full of fashion elements, I like all these pictures you've posted , I also enjoy reading what you wrote ,and I have followed you ,can you follow me ? It will be my pleasure if you come and pay a visit . Kisses . :)




    http://romwe-romwe.blogspot.com

    YanıtlaSil
  7. Geçen yılda bu zamanlar biz de başlamıştık, buyrum hepinizi KARTEPE'ye bekleriz...:)

    YanıtlaSil