9 Ekim 2011 Pazar

fotolarla turşu kurma postu...







Mutlu Pazarlar!

9 yorum:

  1. Elinize sağlık. Çok severim domates turşusunu. Ben de biber, salatalık ve cin biber turşusu kurdum.

    YanıtlaSil
  2. Gercekten cok marifetlisiniz,hayranlikla sizi takip etmekteyim :))

    YanıtlaSil
  3. Proje Çantası - Senin de ellerine sağlık... afiyetle yenilsinler... turşu bizde yalnızca eşim için kuruluyor... o da domatesi çok seviyor. :)


    GÜMÜLCİNE - teşekkür ederim... :)

    YanıtlaSil
  4. kolay gibi görünüyor.turşu suyu hazırlardan mı.yoksa siz mi hazırladınız.şimdi tam zamanı.afiyetle yiyin.ellerinize,emeğinize sağlık.kocaman sevgilerrrr

    YanıtlaSil
  5. çok teşekkürler serpil hanımcığım... turşu suyunu hep eşim hazırlar... yine o yaptı... yapay maddeler kullanmamaya özen gösteriyoruz, tamamen el yapımı her şey.

    YanıtlaSil
  6. off hemde domatis turşusu.. bayılırım.. valla otuz yaşındayım sadece 1 defa minik salatalık turşusu kurmuştum.. o kadar.. ablam ve annem sağolsun..

    YanıtlaSil
  7. bende kırmızı domateslerden kurdum tursumu kısa kadar beklıyemem cok sevıyorum domates tursularını..Bızım buralarda kırmızı domateslerı fasulye tursusu ıle kavururuz nefıs olur..afiyet olsun guzel gunlerde bitir tursularını..

    YanıtlaSil
  8. Anlatım için teşekkürler, şimdilik kayınvalide, kayınpeder hazırlıyorlar ama öğrenmekte fayda var :)

    YanıtlaSil
  9. of ...harika görünüyorlar turşuya bayılırım tamda zamanı ellerine sağlık...

    YanıtlaSil